miercuri, 18 aprilie 2018

Mi-am dorit mult o bratara fitness


Pasionatii de sport au tehnologia de partea lor intrucat sunt disponibile nenumarate dispozitive prin care isi pot monitoriza si imbunatati activitatea. Asadar, comanda de la iUni bratari fitness care sunt utile in nenumarate conditii, iar modelele sunt foarte variate, pentru toate preferintele, raportul calitate – pret fiind mai mult decat ideal.

Design atractiv si functii
Cu un design atractiv, bratarile fitness sunt ideale pentru persoane de toate varstele, atat pentru femei, cat si pentru barbati, iar pentru ca de cele mai multe ori curelele sunt confectionate din silicon acestea sunt si foarte comode, avand o greutate de sub 50 de grame. Unele au incorporate un display prin care sunt afisate rezultatele, iar pentru ca este incorporat si Bluetooth-ul, acesta se va conecta cu usurinta la toate telefoanele pentru ca performantele sa fie monitorizare direct pe smartphone. In acelasi timp, este ideala si functia memento intrucat prin intermediul acestuia pot fi setate diferite alarme care sa aminteasca de necesitatea miscarii. Senzorul pentru monitorizarea pulsului este esential in toate situatiile si cu ajutorul acestuia poate fi afisat si numarul de pasi efectuati in cadrul fiecarui antrenament, distanta parcursa, alaturi de numarul caloriilor arse. Si functia antifurt este utila in toate cazurile intrucat presupune activarea unei alarme atunci cand se pierde conexiunea cu Bluetooth-ul din cauza distantei.


Rezistent la apa
Un alt aspect important adus de un astfel de gadget e reprezentat de rezistenta la apa intrucat bratarile pot fi utilizate chiar si in conditii de ploaie si se pot spala mainile fara ca acestea sa fie indepartate.

Caracteristici
Capacitatea bateriei variaza de la un model la altul, insa media este de 100 mAh, ceea ce promite o autonomie de minim 10 zile, in timp ce altele pot rezista chiar si 30 de zile fara a fi necesara incarcarea lor. Daca este incorporat un display, acesta este de circa 1 inch, iar certificarea IP67 atesta rezistenta la apa si praf. Compatibile cu sistemele de operare iOs si Android, bratarile fitness de aici sunt ideale in toate cazurile si reprezinta un accesoriu care nu are cum sa lipseasca din colectia celor pasionati de sport.

Cumpara acum
La iUni se gasesc tot felul de modele, iar pentru a le descoperi pe toate nu este nevoie de mai mult de cateva minute intrucat activitatea se desfasoara online. Cu alte cuvinte, dispozitivele pe care le vei cauta se vor afla intotdeauna la doar cateva click-uri distanta, iar cine comanda de la iUni se va bucura si de preturi accesibile pentru toate buzunarele. Acestea variaza intre 36 de lei in cazul celor mai prietenoase din punct de vedere financiar si pot ajunge pana la 229 de lei in cazul celor mai avansate ce aduc nenumarate functii utile sportivilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu