luni, 13 aprilie 2020

Am castigat mai mult spatiu de depozitare in masina


Daca ai o familie numeroasa, mai mult ca sigur ca plecatul in vacanta poate deveni o reala problema. De cele mai multe ori, in masina nu este suficient spatiu pentru bagaje. Din fericire pentru astfel de situatii exista o solutie, utilizarea unei cutii portbagaj. Aceasta poate fi montata pe barele transversale, acomodand excesul de bagaje, astfel incat bancheta din spate sa nu mai fie ocupata de genti.

Printr-o astfel de modalitate bagajele vor fi transportate in siguranta, iar membrii familiei sau prietenii tai vor putea calatori confortabil in masina. Pe de alta parte este mai usor si mai prietenos cu mediul inconjurator sa extinzi capacitatea de depozitare si de transport a masinii folosind o cutie portbagaj decat sa schimbi masina cu totul pentru un portbagaj mai mare pe care sa il folosesti ocazional.

Mai mult de atat pentru siguranta bagajelor, cutiile portbagaj auto pot avea sistem anti-furt, spatiu de depozitare compartimentat, un maner extern, astfel incat inchiderea si deschiderea sa fie facile, capace din cauciuc pentru protectie impotriva ruginii si suprafete anti-alunecare ce nu permit deplasarea bagajelor. In continuare, specialistii de la Tecnolam prezinta cateva criterii pe care e bine sa le luam in considerare atunci cand alegem o cutie de tip portbagaj:

·       dimensiune si forma, astfel ca pe piata exista cutii de toate formele si in diferite lungimi;
·       compatibilitate cu barele transversale;
·       materialul din care sunt realizate, astfel ca cele mai multe dintre cutiile de tip portbagaj sunt confectionate din plastic, dar exista variante fabricate si din material textil. Acestea se inchid cu fermoar si sunt impermeabile. Cel mai mare avantaj al acestora este ca sunt pliabile, fiind mai usor de montat, de carat si de depozitat. Asfel, cu cat materialul este mai gros cu atat produsul este mai solid si mai stabil, facand fata unei viteze mari de deplasare.
·       deschiderea; exista variante care se deschid pe o parte, pe spate sau pe ambele parti. Modelele mai mici pot fi usor de incarcat si descarcat daca au o singura deschidere, mai ales daca cutia a fost montata intr-o parte.

In concluzie, specialistii de la Tecnolam sunt pregatiti sa te ajute cu toate informatiile de care ai nevoie astfel incat sa poti face cea mai buna alegere pentru cutia de tip portbagaj. Si ca rezultatele sa fie cele pe care ti le doresti, cei de la Tecnolam pot oferi consultanta gratuita pentru alegerea unui suport portbagaj care sa se potriveasca cu cutia de portbagaj.

Pentru mai multe detalii viziteaza site-ul Tecnolam unde vei gasi o gama larga de accesorii auto si ia legatura cu unul dintre specialistii pentru a putea face alegerea potrivita nevoilor dumneavoastra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu