luni, 6 noiembrie 2017

De ce merita sa alegi vacanta in Lefkada


Cu totii asteptam cu nerabdare perioada concediului pentru a ne putea relaxa asa cum se cuvine, iar in ziua de azi avem la dispozitie nenumarate optiuni. Multi se orienteaza catre destinatiile din tara, in timp ce altii prefera strainatatea pentru a avea parte de conditii mult mai bune, dar si pentru a explora alte culturi. In acest sezon a crescut considerabil cererea pentru vacante in Lefkada, iar Aerotravel este cel mai bun prieten al celor interesati de un concediu de neuitat.

Calatoreste comod
Pentru ca Grecia este o tara destul de apropiata de Romania, turistii au ocazia de a ajunge aici cu trei mijloace de transport, fiecare dintre ele avand propriile plusuri si minusuri. Cea mai comoda optiune considerata de majoritatea persoanelor este o cursa charter cu avionul, intrucat acestea pot zbura direct de pe marile aeroporturi din tara pana in Lefkada, astfel ca turistii nu vor avea grija timpului pierdut si se evita si riscul ca bagajele sa se rataceasca prin aeroport asteptand zborurile de legatura. O alta optiune este calatoria cu autocarul, care e accesibila din majoritatea oraselor Romaniei si se efectueaza in mai putin de 24 ore. Ultima posibilitate e reprezentata de drumul parcurs cu masina personala, ceea ce aduce o ocazie unica de a descoperi frumusetile de pe traseu.

Alege hotelul potrivit
Lefkada ofera o multime de posibilitati de cazare, pentru toate nevoile si preferintele, adica hoteluri si pensiuni de la 3 pana la 5 stele, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Descopera cultura greceasca

Cine alege vacante in Lefkada are ocazia de a descoperi cultura greceasca, de a admira arhitectura unica si de a se bucura de cele mai grozave restaurante si baruri aflate la tot pasul. Nu trebuie omis nici faptul ca plajele sunt bine intretinute si prietenoase cu toate familiile, insa sunt disponibile si o multime de muzee, galerii de arta si festivaluri la care se poate lua parte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu