luni, 3 iunie 2019

Nu sunt scumpe kit-urile GPL


Probabil ca toti soferii isi doresc sa faca economii de fiecare data cand circula cu masina in conditiile in care preturile carburantilor se afla intr-o continua crestere si se indreapta vertiginos spre pragul de 6 lei pe litru. Solutii se gasesc, unele fiind mai mult sau mai putin eficiente, insa daca iti doresti sa stii ca economisesti pe cat de mult posibil, cu siguranta, ar trebui sa te orientezi catre instalatii GPL ieftine.

Instalare rapida
Aceste dispozitive se instaleaza cu usurinta, fiind suficiente numai cateva ore in acest sens. In schimb, este important ca totul sa fie pus in practica doar in service-uri acreditate RAR pentru a avea siguranta ca intregul proces se desfasoara in conditii optime. De asemenea, pe aceasta cale soferii beneficiaza si de garantia. Durata de viata a acestor instalatii GPL ieftine este de minim 10 ani, ceea ce presupune ca tot in acest timp vor fi aduse economii semnificative.

Investitia este minima
In acelasi timp, investitia este una minima, preturile pentru asemenea dispozitive fiind de circa 2000 de lei. Bineinteles, tarifele pot creste odata cu performantele sistemelor alese, insa chiar si cele mai ieftine variante sunt foarte fiabile si isi indeplinesc cu brio rolurile.

Se amortizeaza imediat
Investitia se amortizeaza rapid, in functie de distanta pe care o parcurg soferii. Avand in vedere faptul ca economiile sunt de circa 40% de fiecare data cand se circula cu o masina echipata cu un sistem GPL, de regula nu este nevoie de mai mult de un an pentru amortizarea investitiei, urmand ca mai apoi economiile sa fie resimtite direct in buzunarul soferilor.

Pentru toate tipurile de masini
Instalatii GPL ieftine se gasesc pentru toate tipurile de masini, unele fiind universale, dar se gasesc si altele dedicate. Bineinteles, acestea din urma sunt considerate mai eficiente, insa si preturile sunt ceva mai ridicate.

Protejeaza autoturismul
Gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mai curat decat benzina sau motorina, ceea ce presupune ca arderile se fac complet, astfel ca nu mai exista substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului si care sa duca la scaderea duratei de viata a acestuia.

Suficient spatiu in portbagaj
Mai mult, chiar si atunci cand alegi instalatii GPL ieftine vei gasi variante sub forma rotii de rezerva. Pe aceasta cale nu numai ca acestea sunt mult mai compacte si ocupa mai putin spatiu, insa vor putea inlocui cu brio roata de rezerva, ceea ce presupune ca te bucuri de toata suprafata disponibila atunci cand mergi in vacanta sau trebuie sa transporti obiecte voluminoase.
Pentru ca gama este atat de variata la MonteazaGPL, va fi foarte usor sa dai peste cea mai buna optiune, care sa se plieze nevoilor tale si bugetului alocat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu