miercuri, 8 noiembrie 2017

Ce avantaje aduc ochelarii spion?


Cine este in pana de idei cu privire la un cadou pentru o persoana draga, cu siguranta, nu va da gres daca alege ochelari cu camera. Astfel, poti sa vezi aici o multime de modele, intrucat iUni dispune de o gama variata, pentru toate preferintele si nevoile, fiind foarte usor sa se plaseze o comanda. De asemenea, aceste dispozitive pot fi utile in nenumarate conditii, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca din colectia noastra.

Usor de folosit
Principalul avantaj al ochelarilor cu camera e ca acestia sunt foarte usor de folosit, avand doua butoane discrete, unul pentru activarea lor si una pentru pornirea sau oprirea inregistrarii. De asemenea, se poate face trecerea si pe modul foto, pentru a captura cele mai grozave imagini. Totodata, avand in vedere modul in care este orientata camera, inregistrarea e usor de efectuat si e precisa pentru ca urmareste chiar ceea ce priveste utilizatorul.

Diferite functii
Bineinteles, principala functie este cea de inregistrare audio – video, insa utilizatorii au ocazia si de a captura fotografii, totul intr-un mod foarte discret, care nu va da nimanui de banuit. Totodata, dispozitivul e util si in vacanta, pentru ca e mult mai comod sa fie inregistrate amintiri de neuitat.

Usor de comandat
La iUni activitatea se desfasoara online, motiv pentru care poti sa vezi aici ca dispozitivele preferate se afla la numai cateva click-uri distanta si e foarte usor sa se plaseze o comanda. In acelasi timp, clientii au ocazia de a testa produsele in showroom inainte de a le achizitiona, pentru a fi siguri de decizia luata.

Cele mai bune preturi
Nu in ultimul rand, tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, raportul calitate – pret fiind unul ideal. De asemenea, clientii se vor bucura si de transport gratuit prin curier de fiecare data cand comanda produse in valoare de minim 499 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu