luni, 13 februarie 2017

Orice femeie trebuie sa aiba macar un cardigan in garderoba sa


Orice femeie trebuie sa aiba in garderoba cel putin trei cardigane dama, indiferent de model sau de culoare pentru ca va vor ajuta atunci cand sunteti in graba si va vor proteja de frig. De multe ori, majoritatea acestor articole vestimentare sunt simple, iar lungimile pot varia, insa cea mai importanta este croiala si materialul. Din acest punct de vedere casmirul este castigatorul alaturi de bumbac deoarece ofera senzatia de comoditate si de caldura, evitand astfel iritarea pielii pentru persoanele care au acesta sensibilitate. Daca nu aveti printre haine cateva cardigane dama, atunci trebuie sa incepeti cumparaturile, mai ales pentru ca primavara isi face aparitia cu pasi repezi, iar puloverele groase nu vor mai putea fi purtate pentru mult timp.



Culori, imprimeuri si aplicatii

In cazul in care nu va doriti ceva monoton si simplu, nasturii reprezinta accesorizarea de baza la capitolul cardigane dama, iar in functie de acestia va puteti construi si restul tinutei. Nu uitati faptul ca detaliile conteaza cel mai mult si este bine ca acestea sa fie in concordanta si sa regaseasca in intreg outfit-ul. Un sfat pentru anul 2017 este acela ca auriul nu mai poate fi purtat in combinatie cu argintiul, insa daca totusi va doriti sa le purtati impreuna alegeti acele modele care sa aiba tente rozii si de asemenea, o brosa va poate scoate din incurcatura sau o esarfa legata lejer in jurul gatului.



Importanta materialelor

Fie ca aveti o piele mai sensibila, fie ca nu va confruntati, din fericire, cu aceasta problema, calitatea materialelor ar trebui sa fie primul lucru pe care il aveti in vedere. Cu toate ca in general, cam toate modelele de cardigane dama sunt purtate peste o bluza, camasa sau tricou, la baza gatului acestea intra in contact direct cu pielea, iar din acest motiv trebuie sa aveti grija.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu